Vardagsstädning

De allra flesta av våra kunder efterfrågar så kallad vardagsstädning, alltså en klassisk städsession där vi dyker upp varje eller varannan vecka och ser till så att hemmet får sig en rejäl genomkörning. Ditt behov känner du bäst av själv och vi kan självfallet komma till dig både mer sällan eller mer ofta om så önskas.

I vardagsstädningen gör vi sådant som du själv gör när du städar. Vi utför en grundlig rengöring av både kökets och badrummets öppna ytor. Detta innebär att vi dammtorkar, dammsuger, samt våttorkar alla golv. Vi putsar alla speglar och tömmer soporna.


Mer omfattande städning

Om du önskar få hjälp med en mer omfattande städning, en så kallad storstädning, så erbjuder vi givetvis även detta. Utöver de moment som ingår i vardagsstädningen så ingår även rengöring av vitvaror (både in- och utvändigt) samt rengöring av skåp- och köksluckor (in- och utvändigt). För mer information om våra mer omfattade städningar rekommenderar vi att du kontaktar oss.

Städ inför flytt

Att flyttstäda kan vara så obönhörligt tråkigt. Man har lagt veckor, kanske månader, på att planera, drömma, packa och sortera och det sista man vill är att avsluta sin tid i sitt gamla hem genom att göra en riktig grovstädning innan man kan ta sig vidare till sitt nya hem. I dessa fall finns vi här till din undsättning. Vi tar hand om flyttstädningen som du lämnar bakom dig och genomför den enligt branschens strikta regler, så att du istället kan fokusera blicken framåt.