Arbetsmetod

Genom år av erfarenhet och entusiasm har vi tagit fram en effektiv och noggrann metod med fokus på att hålla nere tiden vi spenderar på städning i ditt hem samtidigt som resultatet av städningen alltid håller hög standard. Med oss under varje städpass har vi en checklista som gör att vi alltid kan stämma av vad som gjorts – detta för att minimera risken för att någonting skulle glömmas av. Beroende på vilka behov just du har så kan vi antingen komma till dig med vår egen lista eller så kan vi tillsammans utforma en lista som passar just dina önskemål.


I trygga händer

Få saker är så privat som vårt hem. Vi förstår detta bättre än någon annan och är därför oerhört noggranna när vi anställer ny personal. Samtliga anställda skriver ett sekretessavtal samt uppvisar utdrag från belastningsregistret. Detta ska vara prickfritt för att man ska kunna övervägas anställning hos oss! Vi talar också mycket om integritet och värderingar och alla som arbetar på vår städfirma är väl införstådda med vikten av respekt och diskretion.


Om olyckan är framme

All vår personal omfattas av heltäckande ansvarsförsäkring. Om någonting skulle råka gå sönder, eller om du misstänker att någonting är borta, efter att vår personal har varit och städat hos dig så måste detta anmälas till oss senast 48 timmar från det att städpasset avslutats.