En trygg städfirma

Att lämna ut nyckeln till sitt hem tar emot för många. Detta har vi såklart full förståelse för. Men för att vi ska kunna utföra vårt jobb när du inte är hemma, och således inte störa dig nämnvärt i din vardag, så måste ett förtroende byggas upp mellan oss och dig som kund.

Alla våra anställda har fått uppvisa ett prickfritt belastningsregister samt skrivit under ett sekretessavtal innan de fått anställning hos oss. Nyckeln är kodad på ett sådant sätt så att bara vår personal kan spåra den och alla nycklar kvitteras ut mot underskrift. Har du ett städabonnemang hos oss är det samma person som kommer hem till dig varje gång, allt för att du ska känna dig trygg och bekväm med vår städtjänst. Utöver allt detta så omfattas även alla våra medarbetare av ansvarsförsäkring, ifall olyckan skulle vara framme och någonting skulle gå sönder under ett av våra städpass.

Erfarna medarbetare

När man söker arbete hos oss är ett av kraven att man har haft tidigare erfarenhet av städ. Trots att alla våra medarbetare redan är mycket duktiga på sina jobb så tror vi på fortbildning och alla våra nyanställda får gå en kurs i bl.a. materialkunskap och städteknik. Ditt hem är hos oss i trygga och erfarna händer!


Nöjda kunder

Din upplevelse och tillfredsställelse är såklart vårt största fokus. Om du nu av någon anledning skulle vara missnöjd med den städtjänst som utförts hos dig så ber vi dig kontakta oss omedelbart. Ta gärna kort så att vi bättre kan se vad som missats. Då vi har en nöjd kund-garanti så skickar vi sedan över din kontaktperson igen för att slutföra arbetet.